≡ Menu

Tarindak by the river…

Amalll

IMG_7034

IMG_7000

IMG_6997

IMG_7018

IMG_7023

IMG_7012

IMG_7028

IMG_7025

IMG_7052

IMG_7044

IMG_7038

IMG_7026

IMG_7013

IMG_7039

Comments on this entry are closed.

  • Ben HJT June 4, 2009, 1:39 am

    d mana kan ni?

    • anakbrunei June 4, 2009, 6:49 am

      Noraini Hassanuddin. at 3:03pm May 31 said: lokasinya di pusat kesenian di kota batu. tapi dibelakangnya…u guys masuk dari belakang pusat kesenian tu ngam turun bukit or naik bukit then nampak ada kawasan parking yang berturap hitam…I mean tempat parking yang baru di aspal…the food thumbs up mana tidak…choices nya macam macam ada. and $15 luch buffet for adult and kids 1/2 price. tea time pun pun ada banyak pilihan…if inda mau buffet ada ala carte. VIEW? jgn cakap le LAWA deh menenangkan fikiran sal ngadap laut..caya lah..

  • Cookiedough June 5, 2009, 9:49 pm

    Was wondering where this was. Looks nice. Is it open daily?

    • anakbrunei June 7, 2009, 12:24 am

      Its located at the Arts and Handicraft centre by the river and yup its open daily 🙂

%d bloggers like this: